bg

Kookclub oktober 2016

Kookclub oktober 2016

oktober 2016

Aperitief met kersen

 

 

 

 

 

krieken,suiker en cointreau mixen 
dit is de basis 
3/4 glas vullen en opgieten met crémant 

  ingrediënten voor 4pers.
1/4 krieken 
10 cl cointreau 
100 gr suiker 
fles crémant 

 


Voorgerecht : Pladijs met Salsa

Pladijs p& z, à la min bakken 
1 min. aan beide zijden 

saus : groene,rode,gele praprika,echalot,look chilipepper heel fijn snijden in brunoise, p&z,azijn, onder olijfolie zetten, kan 2 maanden bewaren in frigo met deksel 
  1 paprika groen 
1 paprika geel 
1 paprika rood
2 echalot
azijn
olijfolie 

 


Hoofdgerecht : Hoevekip

   
-----------------------

---------------------------------------

 

hoevekip versnijden in 12 stukken. Goed aanbakken, p&z,wortel,echalottes bijdoen, blussen met muscaat of pineau, kippebouillon bij , onder deksel voor 15 min. vuur afzetten en 15 min. wachten.
Kip uithalen, saus mixen room erbij, gesneden champignons en opkoken, kip erbij, tomaatblokjes, peterselie, opdienen met verse kroketjes of krielaardappel  

 

  Ingrediënten voor 4pers.
1 kip van 2.5kg.
1 wortel
4 eschalottes
25 c l kipbouillon
tomaatblokjes
champignons 
20 cl muscaat wijn of pineau de charentes 
peterselie 
aardappelkroketjes 

 


Nagerecht : Bresse Blue

brique vel opleggen, kaas in en toeplooien , vastknijpen met wasspeld. afbakken in oven tot de kaas heel warm is. op bedje van zure appel, p&z, olie ,napperen met gelei van kweepeer ingredienten voor 6 pers.

verdeel 1 bresse bleu
in 6 stukken

 

Reserveren

U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%




Hotel De stokerij te Oudenburg, West-Vlaanderen - Overnachten nabij Brugge, Oostende en De Haan

Promoties
Kreeftenfestival ALL-INN 1N

 

                                            

  • Prijs arrangement voor 2 personen
  • 1 nacht met ontbijt en tal van lokale en zelfgemaakte specialiteiten
  • welkomsdrink en kennismaking met het hotel
  • Fietsen en fietskaarten
  • Wandelkaarten
  • 1xGastronomische menu met Luxe Tapas Vis,kreeft, nagerecht 
  • inbegrip apero,waters,fles wijn,koffie