Kookclub oktober 2016
Kookclub oktober 2016
oktober 2016
Aperitief met kersen
|
|
krieken,suiker en cointreau mixen |
ingrediënten voor 4pers. 1/4 krieken 10 cl cointreau 100 gr suiker fles crémant
|
Voorgerecht : Pladijs met Salsa
Pladijs p& z, à la min bakken 1 min. aan beide zijden saus : groene,rode,gele praprika,echalot,look chilipepper heel fijn snijden in brunoise, p&z,azijn, onder olijfolie zetten, kan 2 maanden bewaren in frigo met deksel |
1 paprika groen 1 paprika geel 1 paprika rood 2 echalot azijn olijfolie
|
Hoofdgerecht : Hoevekip
----------------------- ---------------------------------------
|
hoevekip versnijden in 12 stukken. Goed aanbakken, p&z,wortel,echalottes bijdoen, blussen met muscaat of pineau, kippebouillon bij , onder deksel voor 15 min. vuur afzetten en 15 min. wachten. Kip uithalen, saus mixen room erbij, gesneden champignons en opkoken, kip erbij, tomaatblokjes, peterselie, opdienen met verse kroketjes of krielaardappel
|
Ingrediënten voor 4pers. 1 kip van 2.5kg. 1 wortel 4 eschalottes 25 c l kipbouillon tomaatblokjes champignons 20 cl muscaat wijn of pineau de charentes peterselie aardappelkroketjes
|
Nagerecht : Bresse Blue
brique vel opleggen, kaas in en toeplooien , vastknijpen met wasspeld. afbakken in oven tot de kaas heel warm is. op bedje van zure appel, p&z, olie ,napperen met gelei van kweepeer ingredienten voor 6 pers.
verdeel 1 bresse bleu
in 6 stukken
Reserveren
U bezit geen vivabox-kortingbon?
Word vaste klant en boek hier -5%

Promoties
Kreeftenfestival ALL-INN 1N
- Prijs arrangement voor 2 personen
- 1 nacht met ontbijt en tal van lokale en zelfgemaakte specialiteiten
- welkomsdrink en kennismaking met het hotel
- Fietsen en fietskaarten
- Wandelkaarten
- 1xGastronomische menu met Luxe Tapas Vis,kreeft, nagerecht
- inbegrip apero,waters,fles wijn,koffie